"It's five!" - North Park

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

"It's five!"

2009.02.21. | Tamás J. Bertalan

norway-vs-sweden.gifMinekutána a tegnapi este elég jól sikerült, és a fél folyosónak sikerült okádásig innia magát (olyan volt, mintha otthon lennék, különös tekintettel a házikolbászra és a törkölypálinkára), a mai lusta másnapon két South Park rész között felhasználom az időt arra, hogy hozzájáruljak kulturális ismereteitek bővítéséhez. Az alábbi, fölöttébb frappáns képen összehasonlíthatjátok Svédországot Norvégiával, Ausztráliát meg Finnországgal. Utóbbi ilyen belső poén a cégnél, az Architecture in Helsinki ugyanis egy sztem egész vicces zenekar Ausztráliából, és az albiban régen szoktunk rajta mulatni.

 

Itt pedig a már emlegetett zenekar egyik ötletes klipje tekinthető meg, a Heart it races című számukhoz készült. Na, ahogy a hülye középkoros filmekben mondják, lassan visszatérek a szőttesemhez, ami ez esetben azt jelenti, hogy visszafekszem, és kómálok, meg South Parkot nézek, mert most agyilag erre telik. Nem baj, ilyen is kell néha. Ja, a beígért videó:

 

Címkék: zene norvégia svédország másnap architecture in helsinki a day in the life oslo



A bejegyzés trackback címe:

https://northpark.blog.hu/api/trackback/id/tr14956692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása